TaxiPlus Budapest

http://www.taxiplus.hu/

Minősített budapesti taxival, bárhonnan bárhová, egy tarifával. A TaxiPlus 2009 májusában alakult azzal a céllal, hogy gyors, pontos és minden esetben kiszámítható taxi szolgáltatást nyújtson az utazni vágyóknak. Mára mintegy 600 autóval szolgáltatunk. Lehetőség van online taxirendelésre, valamint elektronikus taxikártyával való fizetésre, előre feltöltött vagy utólagos elszámolású taxikártyával.
Amennyiben Ön alkoholt fogyasztott, és teljes nyugalommal ránk bízná autója vezetését, akkor nem kell mást tennie, csak a taxirendelő telefonszámunkon kérje a kezelőnktől a sofőrsegély szolgáltatásunkat. Hívja a Taxiplus-t, és bízza ránk autója vezetését!

Kategória: Szolgáltatás -> Taxi, személyszállítás

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés