Jogvadász

https://jogvadasz.wordpress.com

A Jogvadász jogi tanácsadó szolgáltatás, mely jogi tanácsokat, jogi segítséget nyújt magánszemélyek számára. Egyszerűen, gyorsan, érthetően, ingyenesen. Az oldalról mindenki naprakészen értesülhet az életviszonyait rendező aktuális jogi helyzetről.

A jogokért manapság is harcolni kell. Amely jog viszont már megvan, az meg csak kevesek által ismert. A jogok tudása csak bizonyos emberek számára adott (jogászok) és a jog sajnos ma is azokat szolgálja, akik a jog tudóit képesek megfizetni.

Ebből kifolyólag jött az ötlet, hogy legyen egy olyan oldal, amelyen a jog minden területéről ingyenesen lehet információkat szerezni.

Kategória: Szolgáltatás -> Jog, ügyvéd

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés