bankok működése, kamatok

http://banki-kamatok.blog.hu

A kereskedelmi bankok tevékenységével kapcsolatban sok félinformáció került fel az internetre. Hogy működik egy bank? Korábban többnyire pénzügyi és számviteli területen járatos szakemberek oktatták. De az internet elterjedésével a bankok pénzfelsokszorozó (pénzteremtő) tevékenysége egyre népszerűbb témává vált. Különösen annak félreértelmezése.
Ez a weboldal azt azt tűzte ki célul hogy bemutassa közérthetően, de ugyanakkor kellő részletességgel a bankok működését. Kiemelten foglalkozunk azzal hogy a bank az ügyfelei segítségével miként sokszorozza meg a számlapénzt. A weblap további célkitűzése hogy eloszlasson a témakörben néhány tévhitet, rámutasson néhány téves elméletre és bemutassa, hogy igazából mi a helyzet.

Kategória: Oktatás, tanulás -> Oktatás, tanfolyam

Általános iskolaAngol nyelvtanulásDiákmunkaDiákoknakEgyetem, főiskolaFejlesztő- és gyógypedagógiaFelnőttképzésFrancia nyelvtanulásInternetes oktatásJogosítvány BudapestenJogosítvány vidékenKözépiskolaMagántanárMűvészeti iskolaNémet nyelvtanulásNyelvtanulásNyelvvizsgaOlasz nyelvtanulásSpanyol nyelvtanulásSzakképző iskolaSzótárTananyagTanároknakTankönyvZeneoktatás