munkaruha

http://www.munkaruhakozpont.hu

Cégünk munkaruházat és munkavédelmi eszközök forgalmazásával foglalkozik. Széles választékunkban megtalálhatóak a füldugóktól kezdve, a polár kabátokon keresztül, a hegesztőszemüvegekig minden, ami a munkaruházathoz közvetlenül vagy közvetve kapcsolódik.
Webáruházunkban, több ezer termékből válogathat a kedves Ügyfél.
Ezen felül, vállaljuk termékeink emblémázását is, egyedi ötlet alapján vagy általunk tervezve.
Tűzvédelmi és formaruha kínálatunk, szintén széles skálán mozog. A legnagyobb biztonságot igénylő, hegesztő vagy kohászati munkákhoz is tudunk ajánlani védőfelszerelést és ruházatot.
Mérgező, vegyi- és kémiai anyagokkal dolgozók védelmére, speciális kesztyűket, maszkokat, és ruhát biztosítunk.
Az általunk kínált munkaruha, munkaruházat, munkavédelmi kiegészítők, teljes védelmet biztosítanak mindenkinek, aki munkája következtében, bármilyen kockázatnak van kitéve, testi épségét illetően.
A weboldalon mindenki megtalálhatja azokat a munkavédelmi ruhákat és felszereléseket, amelyek tökéletes védelmet biztosítanak.

Kategória: Webáruház, bolt -> Webáruház

ÁrösszehasonlítókAutósboltBababoltBútorbolt, bútorszalonFestékbolt, webáruházFotó-videó boltHangszerboltHobbi boltItal webáruházJátékboltKerékpár boltKertészeti boltKönyvesbolt, könyváruházMobiltelefon boltMotor boltSportbolt, webáruházSzerszám webshopSzoftver webáruház