Yerba mate tea: A természetes életerő

http://www.yerbamate.hu

A yerba mate tea vitaminok, ásványi anyagok és stimulánsok olyan egyedülálló összetételét tartalmazza, mely számtalan módon fejti ki jótékony hatását testünkre:

Először is, a yerba mate tea csökkenti az éhség érzetet. A változás már érzékelhető akár egyetlen adag mate elfogyasztása után is. Ha étkezés után iszod, a yerba mate tea kiválthatja a desszertet és hatására csak jóval később leszel újra éhes. Igyál belőle párszor a nap során és egész nap éber és energikus leszel, jobb lesz a hangulatod és legfőképp, segít abban is, hogy az étel helyett más dolgokra koncentrálj. Fel se fog tűnni, hogy kevesebbet eszel! Ha bármikor elkap a vágy egy kis édesség után, igyál egy jó matét helyette és máris jobban fogod érezni magad!

Emellett a yerba mate olyan összetevőket is tartalmaz, melyek hatására több kalóriát égetünk zsírokból. Egészen pontosan a yerba mate tea hatására testünk a szénhidrátok helyett fokozott mértékben égeti a kalóriát a zsírokból. Ez azért jó, mert így a yerba mate tea hatására a testünk úgy égeti zsírtartalékait, hogy közben marad elég szénhidrátunk ahhoz, hogy dolgozzunk, sportoljunk, szórakozzunk – egyszóval azt tegyük, amit szeretnénk!

Ezeken felül a yerba mate tea feltölt energiával, ami a rendszeres sportolást is könnyebbé teszi. Megadja neked az erőt ahhoz, hogy kitarts akkor, amikor mások már feladnák! A yerba mate fogyasztók mind arról számolnak be, hogy fizikai teljesítményük is fokozódik, például tovább tudnak futni anélkül, hogy elfáradnának.



Röviden összefoglalva a yerba mate tea egy természetes és biztonságos módja a fogyókúrák hatékonyabbá tételének. A fogyás támogatása mellett a yerba mate tea számos más pozitív hatást is gyakorol testünkre, egészségünkre:

• Segíti az erek tisztulását, csökkenti a koleszterin szintet
• Antioxidánsokban gazdag, ami lassítja a szervezet öregedését.
• Polifenolokat tartalmaz, amik erősítik az immunrendszert, enyhítik az allergiás tüneteket
• Egy igazi vitamin és ásványi anyag bomba: A, B1, B2, B3, B6, C és E vitamint, valamint magnéziumot, vasat, kalciumot, foszfort, káliumot és cinket is tartalmaz.

A fent leírt hatásokat számos tudományos kutatás bizonyította már és yerba mate rajongók ezrei erősítik meg nap mint nap világszerte.

Kategória: Étel-ital -> Tea, teázó

Bor, borászatÉdesség, cukrászdaÉlelmiszer házhozszállításÉtel, élelmiszerÉtelrendelésÉtterem, vendéglőFőzőiskolaIpari konyhatechnológiaItalItal webáruházKávé, kávézóKocsmaKoktélPálinkaPizza, pizzériaReceptSörSütés-főzés kellékTömény italVendéglátóhely keresőVíz, ásványvíz