Vízszigetelő lemez gyári importőr

http://www.vnv.hu/vizszigetelolemezek.html

Vízszigetelő webáruházunk kínálata magába foglalja a vízszigetelés alsó, elválasztó és záró rétegét egyaránt. Nálunk csúcsminőségű vízszigetelő lemezeket talál, melyek oxidbitumenes, üvegfátyol hordozóréteggel rendelkező, homokszórt illetve palazúzalékkal felületkezelt termékek.
Megrendelését a webáruházban, e-mailben és telefonon is leadhatja, melyről visszaigazolást küldünk. Az árut személyesen is átveheti raktárunkban, de a házhoz szállítást is meg tudjuk oldani.

Megrendeléséről visszaigazolást küldünk. Amennyiben elfogadja a dokumentum tartalmát, választhat az alábbi fizetési és szállítási ( áru átvételi) lehetőségek közül: készpénzes fizetés és személyes átvétel az irodánkban, vagy előre utalás és házhoz szállítás, a fuvarköltséget felvállalva. A fuvarozás futárszolgálattal és utánvéttel csak kis súlyú egy darabos termékeknél lehetséges, viszont az áru átvétele a megrendelés utáni napon megtörténhet.

Kategória: Webáruház, bolt -> Webáruház

ÁrösszehasonlítókAutósboltBababoltBútorbolt, bútorszalonFestékbolt, webáruházFotó-videó boltHangszerboltHobbi boltItal webáruházJátékboltKerékpár boltKertészeti boltKönyvesbolt, könyváruházMobiltelefon boltMotor boltSportbolt, webáruházSzerszám webshopSzoftver webáruház