Carbon Polarizált napszemüveg

http://carbonnapszemuveg.boltaneten.hu/

Polarizált törhetetlen lencse! Masszív keret! Ha szereted a minőségi napszemüvegeket itt a helyed! 14 napos pénz visszafizetési garancia!! Ha nem felel meg, küld vissza és mi az egész vételárat visszatérítjük (ÍGY NINCS VESZTENI VALÓD)! A webáruház célja, hogy minőségben kiváló és kedvező árfekvésű napszemüvegeket kínáljon a látogatóinak. A napszemüvegen belül, nem sima UV400 napszemüveg, hanem polarizált napszemüveg értékesítésével foglalkozunk. Azon belül egy új márka, ami ár érték arányban verhetetlen, a Carbon polarizált napszemüveg. Mi is a különbség a sima UV és polarizált napszemüveg között?

A polarizált fényt – más néven a sarkított vagy visszavert fényt – a sima UV400-as napszemüveg általában nem szűrik meg. A polarizált lencséken is van természetesen UV-réteg, de még egy speciális, polarizált réteg is megtalálható rajtuk. A vízparti nyaraláshoz kimondottan ajánlott a polarizált napszemüveg, amely csak kevéssel kerül többe, mint a hagyományosak.

Kategória: Webáruház, bolt -> Webáruház

ÁrösszehasonlítókAutósboltBababoltBútorbolt, bútorszalonFestékbolt, webáruházFotó-videó boltHangszerboltHobbi boltItal webáruházJátékboltKerékpár boltKertészeti boltKönyvesbolt, könyváruházMobiltelefon boltMotor boltSportbolt, webáruházSzerszám webshopSzoftver webáruház