Homoktövis webáruház az egészséges életmód, a természetes gyógynövények rajongóinak

http://homoktoviswebaruhaz.hu/

Vásárold meg webshopunkban a homoktövisből, ebből a fantasztikusan egészséges növényből készült termékeket. Ha fontos számodra az egészségmegőrzés, az immunerősítés, akkor neked a homoktövis termékek lesznek a nyerők számodra. Mire jó még ez a gyógynövény: nagy mennyiségű jótékony hatóanyag van benne, immunerősítő hatása van, lassítja az öregedést, segít legyőzni a betegségeket és megőrizni egészségedet. Késlelteti az öregedést, erősít a betegségek vagy műtétek után, regenerál, könnyíti az anyagcserét ezáltal a testsúlyt. Segíti a bőr hidratálását, stresszoldó hatású.
Fantasztikusanmagas vitamintartalmú, C-vitamin tartalma 10-szerese mint a citromnak, A vitamin és E vitamin, a benne lévő sokféle flavonoid antioxidáns hatású, olajában megtalálhatóak az omega 3,6,7,9 zsírsavak, és sok nyomelem.
A homoktövis egy lehetséges immunerősítő gyerekeknek is, próbáljátok ki.
Kínálatunkba tartoznak a homoktövis olaj, a homoktövis velő, a homoktövises almalé, a homoktövis húsliszt, valamint a homoktövis tea amelyeket a Vikker webáruházban megvehetsz.
A Vikker homoktövis termékek Vikker Géza homoktövis őstermelőnek köszönhetők, a család blogazdálkodást folytat, nemsoká hivatalosan is elérik a bio homoktövis címet. A homoktövis blogban számos izgalmas információt olvashatsz el a homoktövisről

Kategória: Egészség, betegség -> Gyógynövény

AllergiaBetegápolás, gondozásBetegségBőrbetegségekCsontkovácsCukorbetegségDaganat, rákDepresszióDietetikaEgészségEgészség, életmód magazinEgészséges táplálkozásFogászat, fogorvosFogyatékkal élőkFogyókúra, diétaFüggőségFülgyertyaGerincbetegségGyermekbetegségGyógyászati eszközökGyógyszerGyógytorna, gyógymasszázsHomeopátiaKlinika, kórházMéregtelenítésNemibetegségNőgyógyászat, női egészségOrvosPszichológia, személyiségSzem, látásSzív és érrendszerTáplálkozásTermészetgyógyászatUrológia, férfi egészségVegetariánusVírus, fertőzésVitamin, étrendkiegészítő