Megszervezzük rendezvényeidet

http://illum-marketing.hu

A rendezvényszervezés mindig nagy kalamajkát okoz egy cég számára. Rengeteg vele a teendő, ráadásul, ha nem profin szervezzük, még a viszájára is fordulhat a dolog, az ügyfelekben, partnerekben nem hogy jó benyomást nem keltünk, de egyenesen meg lesz rólunk a véleménye, és a rossz benyomást nem egy könnyen lehet kiirtani az emlékezetből.
Bízd ezért profi csapatra a szervezést, válaszd az Illum Marketing Stúdiót, és nem lesz más dolgod, mint büszke házigazdaként ápolni az üzleti kapcsolataidat. Nem csak precízen, profin leszervezzük az eseményt, hanem kreativitással, jó ötletekkel meg is fűszerezzük, hogy még évek múlva is megemlékezzenek róla a résztvevők. A koncepciótól a follow up-ig bátran bízd ránk a szervezést!

Kategória: Szolgáltatás -> Rendezvényszervezés

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés