Egyedi üvegékszer, ólomüveg dísztárgy a Czinamon Glass Arttól

http://www.uvegmuvesz.hu/

Czinamon Glass Art - Czina Mónika üvegtervező művész, díszüvegező, üvegfestő által készített üvegékszer, ólomüveg alkotások, tiffany lámpa.
Ha magyar termék a vágyad, akkor válassz iparművész által tervezett különleges, darabot.
Lehetőség van ajándékkártya vásárlására is, hogy a megajándékozott a szívének legkedvesebb ajándékot választhassa.
Mit találsz választékunkban?
Üvegékszer: különleges ,üvegből készült ékszerek virágmintával, népi motívumokkal, alkalmi ékszerek, természet által ihletett ékszerek, üveg fülbevaló, karkötő, gomb és medál üvegből készült gyönyörű darabjait.
Ünnepi különlegesség az üvegből készült magyar kokárda kitűző.
Üvegékszereink abszolút egyediek, vagy egy darab készül belőlük, vagy pedig csak néhány, de azok sem teljesen egyformák. Így biztos lehetsz benne, hogy sosem fog szembejönni az utcán.
Az üvegékszerek különlegessé teszik a megjelenésedet!
Tiffany lámpa, egyedi lámpa valamint tiffany üveg, beépített üvegek, amelyek melegséget csempésznek a mindennapjainkba.
Mindenki örül egy olyan csodálatos ajándéknak, mint például egy tiffany üveg díszdoboz, mécsestartó vagy névjegykártya-tartó!
Az üvegművészetben nincs lehetetlen! Rendelésre készítek tiffany technikával, üvegfestéssel bármilyen dísztárgyat, amely a lakás igazi ékessége lehet!
A blogban sok érdekes információt olvashatsz az üvegművészetről, az ihletet adó népművészetről és még sok más témáról is
A Czinamon alkotásait az Etsy-n is megtalálod.

Kategória: Művészet, kultúra -> Művészet

AntikváriumBűvészetÉpítészetFafaragás, csontfaragásFestészet, rajzIdézetKépregényKomolyzeneKönyv, irodalomKönyvesbolt, könyváruházKönyvtárKultúraKulturális, művészeti portálMűkereskedelemMűvelődési házMűvészeti iskolaMúzeum, kiállításSzínház, színművészetVers