In3design - belsőépítészeti stúdió, lakberendezés Győr

http://www.in3design.eu

Miért válasz belsőépítészt?

Sok olyan probléma fordulhat elő felújítás, átalakítás során, ami fejfáját okozhat neked, vagy egy rossz döntésed plusz költségeket okozhat. Egy ilyentől elúszhat a költségkereted.

A belsőépítész az igényeidnek és anyagi keretednek megfelelően tudja megtervezni azt az otthont, amit nap mint nap használni fogsz. És így inkább a pihenésedet és feltöltődésedet szolgálhassa.

Egy látványterv a készülő otthonodról, vagy egyedi bútorodról meggyőzhet téged még mielőtt pénzt költenél rá, hogy valóban olyan lesz e a végeredmény, mint amit megálmodtál.

A belsőépítész leveheti a válladról a felújítás, átalakítás teljes szervezésének terheit, hogy te csak a végeredményt élvezhesd.

Az in3design belsőépítészeti szolgáltatásai:
1- Igazi fotó realisztikus 3D látványterv készítés.
2- Belsőépítészeti szaktanácsadás
3- Belsőépítészeti tervezés
4- Kivitelezési munkálatok megszervezése és lebonyolítása.

Kategória: Otthon -> Lakberendezés, belsőépítészet

Ágy, matrac, ágyneműÁrnyékolástechnikaBeépített bútorBiztonságtechnikaBurkolásBútorBútorbolt, bútorszalonBútorkárpitozásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpületgépészetFeng-shuiFürdőszoba, WCFűtésGyerekszobaHáztartási gépKandalló, kályhaKlímaKonyhabútorKonyhafelszerelésLakásfelújításLakástextilLámpaNyílászáróOtthonOtthon magazinOtthonszépítés, dísztárgyakSzobafestésÜvegezés, képkeretezésVillanyszerelésZár, zárcsere, zárszerelés