Marketingtudás kisvállalkozóknak

http://www.marketingmania.hu/

A Marketing Mánia mikro-és kisvállalkozóknak nyújt segítséget a marketing megvalósításában. Kik azok, akikhez szólunk: azok a mikro-és kisvállalkozók, akik saját maguk foglalkoznak kiscégük marketingjével. Nekik segítünk eligazodni abban a végeláthatatlan labirintusban, amit a marketing megtestesít egy olyan vállalkozó számára, aki szakértő a saját területén, egyben kénytelen elmerülni a reklámozás, eladás, online marketing gyönyörűségeiben is. Valamennyi vállalkozónak, aki nem tudja vagy nem szeretné kiszervezni a marketinget, meg kell tanulnia az online marketing eszközök megfelelő használatát. Meglehetősen sok a félrevezető és irreleváns infó, amelyek közül ki kell választani azt, amelyik hatékony és releváns. A Marketing Mánia ebben nyújt segítséget. Az online marketing blog olyan témákról szól, amelyek a kisvállalkozók számára lényegesek, mivel online marketing tippek, értékes információk olvashatóak. Nem az a lényeges, hogy mi a marketing fogalma, a marketing jelentése, vagy mi a marketing mix, nem tankönyvekben olvasható használhatatlan elméleti tudást, hanem gyakorlatias és praktikus tudást akarunk nyújtani tévedések, félrevezetések nélkül. Az online marketing tanfolyam formátumot gondoljuk a legjobb módszernek a tanulásra, mert így mindenki otthon, amikor éppen ráér, hatékonyan tudja elsajátítani a tananyagot, azokat akármikor vissza tudja keresni és mivel mi állandóan frissítjük tananyagainkat, ezért mindig friss tananyagot olvashat a vállalkozó. Érdemes letölteni ingyenes e-bookjainkat és kérni a Marketing érthetően kisvállalkozóknak c. ingyenes e-mail tanfolyamot is. Mely témákkal is foglalkozunk? Marketing tervezés, közösségi marketing, Facebook marketing, keresőoptimalizálás, stb.

Kategória: Üzlet, pénz, vásárlás, állás -> Marketing

Állás, munkaÁllás, munkaerő magazinApróhirdetésÁrösszehasonlítókÁruház, pláza, nagykereskedésAukcióAutóhitelBankBefektetésBehajtásBiztosításCég, vállalkozás, cégalapításCégadatbázis, cégkeresőCsomagküldés, futárDiákmunkaÉrtékbecslésFénymásolás, nyomtatásFogyasztóvédelemForexGazdasági portálHitel, kölcsönIrodabútorIrodai, üzleti szoftverekIrodaszer, irodafelszerelésKereskedelem, vásárlásKönyvelés, adózásKülföldi állás, munkaLakáshitelMunkaruhaMunkavédelemOnline álláskeresésOtthoni munkaPályázatPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámajándékReklámdekoráció, kirakatTanácsok állás témábanTőzsdeÜzlet, iparÜzletberendezésÜzleti hírekZálog, zálogház

Kapcsolódó hírek

Miről posztolj a Facebookra, ha webáruházad van?

Egy webáruház esetében a posztolás célja a webshop láthatóságának, ismertségének növelése, az érdeklődés felkeltése a termékek iránt, bizalomépítés, vásárlások ösztönzése, valamint a régebbi vevők érdeklődésének fenntartása és új vásárlások generálása. Mindezt figyelemfelkeltő, hasznos, érdekes, informatív és esetenként szórakoztató tartalmak készítésével valósítjuk meg. Ebben a cikkben azoknak szeretnék Facebook posztírás tippeket adni, akiknek webshopjuk, webáruházuk van.

The post Miről posztolj a Facebookra, ha webáruházad van? appeared first on MarketingMánia.

Erről posztolj 2023-ban a Facebookon (2. rész)

Év elején mindig a legújabb marketingtrendeké a főszerep. De mi a helyzet a Facebookon? Miről érdemes posztolni a Facebookon 2023-ban? Melyek azok a tartalmak, amelyek a leginkább lenyűgözik a követőket, aktivitást váltanak ki és elköteleződést eredményeznek a márkád felé? A Facebook továbbra is megkerülhetetlen marketing platform, ahol még mindig jelen kell lenned, és még mindig folyamatosan kell kommunikálnod. De hogyan? Olvass tovább, és kiderül!

The post Erről posztolj 2023-ban a Facebookon (2. rész) appeared first on MarketingMánia.