Hogyan kell kisvárosban sikeresen ismerkedni?

http://kisvarosiismerkedes.hu

Pszichológusok és párkapcsolati tanácsadók által tesztelt, kipróbált tananyag, hasznos szituációs gyakorlatokkal, sok-sok bónusszal és ajándékkal.
Megtanít arra, hogyan flörtölj sikeresen, gátlások nélkül a kisvárosi szórakozóhelyeken, suliban vagy a munkahelyeden, és feltárja előtted azt a sikeres stratégiákkal teli tűzdelt kisvárosi ismerkedési modellt, aminek a segítségével akár már 3 hét alatt hazaviheted az első barátnő jelöltedet!

Akik sikeresek a csajoknál, azok pár kivétellel mind tanulták az ismerkedést! Vannak szerencsések, akik személyiségükből adódóan könnyebben tudnak ismerkedni, de a többség az tanulta! Megfigyelték a menő haverokat, tanácsot kértek a macsóktól, tanultak a hibáikból és fejlesztették magukat. Ha nem megy az ismerkedés, az nem a te hibád! Lehet, hogy rosszabb környezetből jöttél, nem voltak menő haverjaid, vagy rossz tanácsokat kaptál másoktól. A tananyaggal viszont mindezeket a hátrányokat leküzdheted!

Kategória: Oktatás, tanulás -> Oktatás, tanfolyam

Általános iskolaAngol nyelvtanulásDiákmunkaDiákoknakEgyetem, főiskolaFejlesztő- és gyógypedagógiaFelnőttképzésFrancia nyelvtanulásInternetes oktatásJogosítvány BudapestenJogosítvány vidékenKözépiskolaMagántanárMűvészeti iskolaNémet nyelvtanulásNyelvtanulásNyelvvizsgaOlasz nyelvtanulásSpanyol nyelvtanulásSzakképző iskolaSzótárTananyagTanároknakTankönyvZeneoktatás