Biztonsági adatlap készítése és felülvizsgálata

https://www.promees.hu/biztonsagi-adatlap-keszitese-felulvizsgalata.html

Képzeljük el, hogy vásárolunk egy boltban egy szokványos konyhai vagy fürdőszobai tisztítószert. Használjuk a szokott módon, de vajon tudjuk-e, milyen procedúrán megy keresztül egy ilyen készítmény, mielőtt a boltok polcaira kerül?
A veszélyes anyagok és készítmények rendelkeznek úgynevezett biztonsági adatlappal. A gyártó, vagy akár a nagyobb hipermarketek weboldalain megtalálhatjuk ezeket, amelyek tartalmaznak minden olyan információt, amelyet az anyag veszélyességéről tudnunk kell. Ilyen lehet például, hogy milyen egészségügyi hatásai lehetnek, gyúlékonysága, vagy akár a tárolásra vonatkozó információk is.
A biztonsági adatlapot szakértőnek kell elkészítenie és időről időre felülvizsgálnia, hogy a szabályoknak megfeleljen.
A Pro-MEES Kft. évek óta kitűnő referenciákkal végzi el ügyfelei adatlapjainak felülvizsgálatát, készítését.

Kategória: Üzlet, pénz, vásárlás, állás -> Üzlet, ipar

Állás, munkaÁllás, munkaerő magazinApróhirdetésÁrösszehasonlítókÁruház, pláza, nagykereskedésAukcióAutóhitelBankBefektetésBehajtásBiztosításCég, vállalkozás, cégalapításCégadatbázis, cégkeresőCsomagküldés, futárDiákmunkaÉrtékbecslésFénymásolás, nyomtatásFogyasztóvédelemForexGazdasági portálHitel, kölcsönIrodabútorIrodai, üzleti szoftverekIrodaszer, irodafelszerelésKereskedelem, vásárlásKönyvelés, adózásKülföldi állás, munkaLakáshitelMarketingMunkaruhaMunkavédelemOnline álláskeresésOtthoni munkaPályázatPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámajándékReklámdekoráció, kirakatTanácsok állás témábanTőzsdeÜzletberendezésÜzleti hírekZálog, zálogház