Drakensang Online - kasztok harca, Dúria világa

http://bajkotamasdrakensang.com/

Blogomon keresztül a Bigpoint játékfejlesztő cég egyik legsikeresebb és legnépszerűbb játékát prezentálom az érdeklődők számára, különböző cikkek formájában, amelyek mind a játékkal kapcsolatos saját tapasztalataimból erednek. A Drakensang Online játékról cikkezek rendszeresen!

A DSO egy olyan játék amely szerepjáték, stratégiai és egyben akciódús is egy jól kialakított online háttérrel. Pozitívum, hogy a játék használatához az égvilágon semmit sem kell letölteni. Kiváló grafikai élményt nyújt, s a Drakensang már a Bigpoint -on belül is egy külön márka, amely garancia, a reputációra, nézettségre azaz sok játékostársra lehet lelni ebben a rendszerben.

Cikkeim a legkülönbözőbb kategóriákon belül lelhetők fel, s mivel már sok cikket írtam, így értelmét nyerte a blogba épített kereső funkció is. Ha szereted a szerepjátékokat, akkor ez a játék, amelyben egy karaktert kell fejlesztened, bizonyára tetszeni fog Neked is.

Négy kaszt közül választhatsz: sárkányharcos, íjász, körmágus, törpe

Kategória: Szórakozás -> Online játék

Állatkert, vadasparkAmatőr filmAquapark, strandBuli, partyBűvészetCset DVD filmFesztiválFilm, mozifilmFilmadatbázisFilmportálFilmszínészHumor, viccJáték magazinJátékboltKalandpark, vidámparkLányos játékokMozi, filmszínházMoziműsorPóker játékProgramajánlóRendezvénySzerepjátékSzórakozásSzórakozóhelyTársasjáték, kártyaTelevízióTV csatornaTV műsor TV műsorokTV-s személyiségTV-sorozatVárosi TVVideojátékVideók, képek