Rácz Rita kozmetika és smink Budapest

http://www.kozmetika-smink.raczrita.hu/

Ha szépülni szeretnél, látogass el kozmetikámba Budapesten a II. kerületbe. Évek óta dolgozom már a szakmában, így bátran fordulhatsz hozzám bármilyen kéréssel. Vállalom hétköznapi, alkalmi (estélyi, tablófotózás, menyasszonyi) sminkek elkészítését, akár kiszállással is. Válassz a különböző kényeztető-tisztító kezelések közül:
- kis- és nagy-, férfi és tini arckezelés is
- szemkezelés a karikák, szem alatti táskák illetve a szem körüli ráncok eltűntetésére
- gyantázás
- szemöldökszedés, -festés, szempillafestés
Az arckezelések során kizárólag a francia Sothys professzionális termékeit használom. A kezeléseket holisztikus szemléletben végzem, hiszen a mai rohanó világban egyik legfontosabb dolog a lélek és a test egyensúlyának megtartása.

Kategória: Életmód -> Kozmetikus, kozmetikum

AerobicAgykontroll, meditációAlkalmi ruhaAsztrológiaAura, csakraBioBiokozmetikumCipő, lábbeliDivat magazinEgészség, életmód magazinÉkszerÉletvezetés, önismeretEzoterikaFehérneműFérfi ruházatFérfikozmetikaFitneszFrizura, haj, fodrászFürdőruha, bikiniGyermek ruházatHidromasszázsIllatszerJógaJóslásKalap, sapkaKörnyezettudatosKörömápolás, műkörömLuxusMasszázs, masszőrMunkaruhaNapszemüvegÓra, karóraPilatesRuha, divatSminkSzámmisztikaSzauna, infraszaunaSzépészeti beavatkozásSzépségSzivar, vízipipaSzoláriumSzőrtelenítésTai-chiTetoválás, piercingWellness, spa