Biztosítás Székesfehérvár

http://www.azenbiztositasom.hu/

Független biztosításközvetítőként sem megbízási, sem más munkaviszonyban nem állunk a biztosítókkal, pénzintézetekkel. Tevékenységi engedélyünk alapfeltétele a szaktudás, a tapasztalat, a szakmai gyakorlat.

Működési területeink: lakosság, kis- és középvállalkozók,vállalatok, szövetkezetek, egyesületek,iskolák, közintézmények, önkormányzatok,társasházak, lakásszövetkezetek, lakóközösségek,mezőgazdaság.Szolgáltatásaink az Ön számára díjmentesek.Az Ön megbízása alapján Önt képviseljük.

Filozófiánk:
Tevékenységünk a szakmai tudásra és a tapasztalatra épülő minőségi ügyfélkiszolgálásra, a személyes tanácsadásra összpontosít. Minden helyzetben, mindenkor tisztelt Ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Kategória: Regionális -> Fejér megye

AfrikaAntarktiszAusztrália és ÓceániaÁzsiaBács-Kiskun megyeBaranya megyeBékés megyeBorsod-Abaúj-Zemplén megyeBudapestCsongrád megyeDél-AmerikaErdélyÉszak-AmerikaEurópaGyőr-Moson-Sopron megyeGyőr-Sopron megyeHajdú-Bihar megyeHeves megyeJász-Nagykun-Szolnok megyeKomárom-Esztergom megyeKözép-AmerikaMagyarországNógrád megyePest megyeSomogy megyeSzabolcs-Szatmár-Bereg megyeTolna megyeVas megyeVeszprém megyeZala megye