Webshop Hun webáruház készítés

http://webshophun.hu

Ha Ön is webáruházzal szeretné terjeszteni termékeit, de túl drágának találja az interneten fellelt megoldásokat, akkor válassza a Webshop Hun webáruház programot, és jusson webáruházhoz ingyen, mindösszesen a készítő bannerét kell a lap alján megjelenítenie 468x60-as méretben.
A letölthető webáruház programban nincs termék darab korlát, sem semmiféle mennyiségi korlátozás, azonnal használható a telepítés után amihez videó segítséget biztosítunk.

A Webshop Hun webáruház program mindenki számára ingyenes. Tapasztalataink szerint a legdinamikusabban terjedő webáruház megoldás hazánkban. Ha a Webshop Hun saját arculata nem felel meg Önnek, akár Ön is testreszabhatja kinézetét néhány kép, és a megfelelő szövegek kicserélésével, vagy térítés ellenében mi is megalósítjuk elképzeléseit.
A Webshop Hun oldalak keresőmotorra optimalizáltak. Úgy készítettük el a Webshop Hun webáruház programot, hogy az megfeleljen a keresőmotorokra vonatkozó hatékonysági irányelveknek. Az oldalak könnyen olvashatók és nem tartalmaznak fölösleges HTML tag-eket. Bármelyik webáruház oldal pár kattintással egyszerűen elérhető.
Legújabb fejlesztésünk eredményeképp már nem szükséges egy bővített programot megvásárolnia ahhoz hogy egyes kiegészítő funkciókat használhasson webáruházában mint pl.: akció, kupon, hírlevél, stb.
Az egyes kiegészítőket modul rendszerben kínáljuk webáruház felhasználóinknak, így bármikor letöltheti a szükséges modul részt amit bemásolva a modul könyvtárba működőképes lesz a kiegészítő funkció. Jelenleg 33 modult kínálunk az alap programhoz.

Kategória: Szolgáltatás -> Weboldal készítés

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésZár, zárcsere, zárszerelés