Rádió Gold - Nagy idők nagy slágerei a 60-70-es évekből

http://www.goldmusic.hu/

Ha szívesen hallgatja az egykori slágerlisták csúcsáról a ’60-70-es évek legismertebb dalait, Önnek ajánljuk az oldalt. A Rádió Gold a popzene klasszikusait, a rock and roll legendás hőseinek dalait közvetíti egész nap. Megszólalnak a legjobb magyar felvételek is ebből a két évtizedből. Ezek között hallhatjuk a kor néhány táncdalénekesét és lejátsszuk a Táncdalfesztiválok nagy slágereit is.
A magyar rádiókban mára teljesen megfeledkeztek a ’60-70-es évekről, a popzene forradalmáról. Azért indítottuk ezt az oldalt, hogy életben tartsuk ezt a zenei korszakot és szórakoztassuk az idősebb, de a fiatalabb korosztályokat is. Ha érdeklik a popzene klasszikusai, a rock and roll hősei, hallgassa újra ezeket a dalokat! Véleményét is várjuk a gold@goldmusic.hu e-mail címre.
Minden korosztályt hívunk, kellemes rádióhallgatást kívánunk !
Látogatását köszönjük. Jöjjön máskor is!

Kategória: Zene -> Online rádió

Alternatív zeneBlues zeneDalszöveg, zeneszövegDiscotechnikaDrum and bassElectro zeneGoa zeneGospelHangstúdióHangszerHangszerboltHangtechnikaHelyi rádióHip-Hop zeneHouse zeneJazz zeneKomolyzeneKoncert, koncertjegyKottaKülföldi magyar rádióLemezlovas Metál zeneMp3, zeneletöltésMulatós zeneOrszágos rádióPop zenePunk zeneRádióReggaeRhythm and Blues Rock and rollRock zeneSkaSzórakozóhelyTechnoVideoklipVilágzeneZenei CDZenei portál, magazinZenekarZeneoktatásZenész, énekes