Elektroszmog

http://elektroszmogvedelem.com/karos-e-az-elektroszmog

Káros-e az elektroszmog? Egyáltalán mi az az elektroszmog? Az elektromos vagy elektromágneses tereknek valamint radiofrekvenciás sugárzásoknak köszönhetjük a káros elektroszmogot. Egész nap körbevesz bennünket. Miért káros? Az agyat szabályozó jelzések nem tudnak célba jutni megfelelően a befolyása alatt, vagy téves utasításokat kap akár a sejtanyagcserében is. Így az immunrendszer felborul, gyengébb lesz, nem látja el úgy a szerepét ahogy kellene. Alvászavar, fáradékonyság, betegségek, ingerlékenység. Ha te is tapasztalod ezek közül némelyiket hosszabb mobilozás, számítógép használat során, akkor lehet neked is az elektroszmoggal gyűlt meg a bajod.
Tehetsz bizonyos óvintézkedéseket: hadsetet használsz, nem alszol elektromos berendezés közelében stb. Szinte lehetetlenség ugye? Védekezz az elekroszmog eleln valami biztosabb módszerrel! Ilyenek az E-shield készülékek, tapaszok is. Olvass többet a témában, és szerezz be párat!

Kategória: Egészség, betegség -> Egészség

AllergiaBetegápolás, gondozásBetegségBőrbetegségekCsontkovácsCukorbetegségDaganat, rákDepresszióDietetikaEgészség, életmód magazinEgészséges táplálkozásFogászat, fogorvosFogyatékkal élőkFogyókúra, diétaFüggőségFülgyertyaGerincbetegségGyermekbetegségGyógyászati eszközökGyógynövényGyógyszerGyógytorna, gyógymasszázsHomeopátiaKlinika, kórházMéregtelenítésNemibetegségNőgyógyászat, női egészségOrvosPszichológia, személyiségSzem, látásSzív és érrendszerTáplálkozásTermészetgyógyászatUrológia, férfi egészségVegetariánusVírus, fertőzésVitamin, étrendkiegészítő