Gyógymasszőr képzés

http://gyogymasszorkepzes.info/

Gyógymasszőr tanfolyam ( új nevén: OKJ Gyógy- és sportmasszőr tanfolyam ) térítésmentes tananyaggal már 10 hónap alatt! 

Késztetést érez magában, hogy mások egészségi állapotán javítson? Emellett jól kereső és biztos állásra is vágyik? Most itt a lehetőség, hogy képesítést szerezzen a manapság igencsak közkedvelt gyógymasszőr szakmában. Tanfolyamaink olyan szakemberek képzését vállalják, akik a későbbiekben igen fontos feladatokat látnak majd el, segítve az orvosok munkáját. 

Milyen főbb tudnivalók kapcsolhatók a tanfolyamhoz? Középszintű szakképesítést nyújt. A képzés időtartama 10 hónap. Az elmélet és gyakorlat egyazon helyszínen folyik, hétvégenként. Sikeres vizsga esetén a gyógymasszőr tanfolyam OKJ Állami bizonyítvánnyal ( új nevén: OKJ Gyógy- és sportmasszőr vizsga OKJ Állami bizonyítvánnyal ) zárul. 

Kategória: Oktatás, tanulás -> Felnőttképzés

Általános iskolaAngol nyelvtanulásDiákmunkaDiákoknakEgyetem, főiskolaFejlesztő- és gyógypedagógiaFrancia nyelvtanulásInternetes oktatásJogosítvány BudapestenJogosítvány vidékenKözépiskolaMagántanárMűvészeti iskolaNémet nyelvtanulásNyelvtanulásNyelvvizsgaOktatás, tanfolyamOlasz nyelvtanulásSpanyol nyelvtanulásSzakképző iskolaSzótárTananyagTanároknakTankönyvZeneoktatás