Valois

http://www.mikonyveink.hu

Ajánljuk figyelmükbe weboldalunkat, ahol az egész család: felnőttek, gyerekek találhatnak olvasnivalót. Regények, novellák, gyermekkönyvek több nyelven Annabelle Félicité de Valois írónő tollából, Karssay Natália Constancia illusztrációival.

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy megismertessük munkáinkat a nagyközönséggel, az internetes technológiának köszönhetően az egész világon személyes kapcsolatot kialakítva olvasóinkkal.

Néhány mondatban a szerzőpárosról: az írónő első könyve 1995-ben jelent meg, melyet a szakma és az olvasók elismeréssel fogadtak. Két évvel később, 1997-ben kétnyelvű (francia-magyar) mesekönyvvel jelentkezett, melyet lánya, Karssay Natália illusztrált. Ezzel a mesekönyvvel indult el hódító útjára Dani Maci. Azóta több műfajban is jelentek meg könyveik, most már önálló kiadót alapítva jelentetik meg könyveiket.

A weboldalon lehetőség nyílik a könyvek megvásárlására is, eleget téve ezzel a mai információs társadalom igényeinek.

Kategória: Művészet, kultúra -> Könyv, irodalom

AntikváriumBűvészetÉpítészetFafaragás, csontfaragásFestészet, rajzIdézetKépregényKomolyzeneKönyvesbolt, könyváruházKönyvtárKultúraKulturális, művészeti portálMűkereskedelemMűvelődési házMűvészetMűvészeti iskolaMúzeum, kiállításSzínház, színművészetVers

Kapcsolódó hírek

Szeretettel üdvözöljük

Elhatároztuk, hogy elindítjuk ezt az új oldalt legújabb híreinkkel, hogy Olvasóink mindig hírt kapjanak munkánkról. Kellemes olvasást!