Vagyonőr képzés

http://vagyonorkepzes.info/

Közkedvelt OKJ Személy- és vagyonőr képzésünk az Új OKJ rendszerben is megnyitja kapuit!

Továbbra is szeretettel várjuk leendő hallgatóinkat, akiket érdekel a vagyonőr őr szakma. Akik jó kereseti lehetőséget biztosító foglalkozást szeretnének tanulni valamint felkészített, jól képzett szakemberek szeretnének lenni.

Mindent el fognak sajátítani, ahhoz, hogy igazi profivá váljanak. Némi kiegészítéssel, ugyanazt a tananyagot fogják tanáraink leadni, mint a régi rendszerben.

Maga a tanfolyam, módosításokon, átalakításokon ment keresztül. A képzés jellege, köztük névváltoztatás is történt, de fontos tisztázni, hogy az új rendszerben a Személy- és vagyonőr képesítés régi megfelelője a vagyonőr, biztonsági őr tanfolyam volt.

Kategória: Oktatás, tanulás -> Oktatás, tanfolyam

Általános iskolaAngol nyelvtanulásDiákmunkaDiákoknakEgyetem, főiskolaFejlesztő- és gyógypedagógiaFelnőttképzésFrancia nyelvtanulásInternetes oktatásJogosítvány BudapestenJogosítvány vidékenKözépiskolaMagántanárMűvészeti iskolaNémet nyelvtanulásNyelvtanulásNyelvvizsgaOlasz nyelvtanulásSpanyol nyelvtanulásSzakképző iskolaSzótárTananyagTanároknakTankönyvZeneoktatás