Angol tanar Budapesten

http://www.tanuljangolt.hu

Tapasztalattal rendelkező nyelvtanárnő vállal általános és üzleti,szakmai nyelvoktatást,nyelvvizsga felkészítést kizárólag egyénileg.Ha úgy érzed nincs időd, hogy hónapokig tanulj angolul, szeretnél már most beszélni, akár már a jövő héten, vagy sürget a kitűzött nyelvvizsga időpontja, akkor ez az angol nyelvtanfolyam pontosan neked szól. Azoknak, akik szeretnek gyorsan haladni, szeretik a szuperintenziv előadásokat, és szem előtt tartják azt, hogy az idő pénz! Ez a legnehezebb, viszont leggyorsabban sikerekhez juttató angol nyelvtanfolyam, heti 10 óra Villámgyors eredmények, akár egyik hétről a másikra. A diákok hihetetlen fejlődésen mennek keresztül rövid idő leforgása alatt.

Ha a nyelviskoláktól nem kaptad azt,amit vártál,fölösleges pénzkidobásnak érezted a nyelvórákat,akkor gyere el és tanuljangolt most nálam.

Az öt alapkészség mindig szerepel az órán,nincsenek fölösleges feladatok,csak célorientált felkészülés.A tanítványaim hihetetlen fejlődésen mennek keresztül és pár hónap alatt megszerzik a nyelvvizsgát,ami gyakran a diplomájukhoz szükséges.Ha esetleg külföldre mennél dolgozni,vagy a munkádhoz kell a nyelvtudás szivesen segítek az állásinterjúra való felkészülésben is.

Kategória: Oktatás, tanulás -> Nyelvtanulás

Általános iskolaAngol nyelvtanulásDiákmunkaDiákoknakEgyetem, főiskolaFejlesztő- és gyógypedagógiaFelnőttképzésFrancia nyelvtanulásInternetes oktatásJogosítvány BudapestenJogosítvány vidékenKözépiskolaMagántanárMűvészeti iskolaNémet nyelvtanulásNyelvvizsgaOktatás, tanfolyamOlasz nyelvtanulásSpanyol nyelvtanulásSzakképző iskolaSzótárTananyagTanároknakTankönyvZeneoktatás