Seolinks

http://seolinks.hu

Küldje be saját vagy kedvenc weboldala linkjét a seolinks linkkatalógus oldalra, hogy az ajánlott weboldal előrébb kerüljön a keresőmotorok találataiban. Így működik: Válassz kategóriát ! Kattints a weboldal hozzáadása gombbra ! Add hozzá az ajánlott weboldalt (maximum) 1 perc alatt ! Nem kötelező viszontlinket megadni ! Azonnal bekerül az adatbázisba !
Szoftveren kívül a linkgyűjtemény szerkesztője is ellenőrzi a honlapod tartalmát! Az oldalra feltöltött linkek tehát többféle módon, többször ellenőrzésre kerülnek, ha egy weboldalon szabályba ütköző a tartalom végleges kizárásra kerülhet az oldalról. Súlyosabb esetben a domain is kizárásra kerül, így minden aloldal, mélylink, aldomain.

Kategória: Internet -> Linkkatalógus

BannerBittorrentBlogBöngésző CMSCset Domén E-mailE-mail marketingEgyéb blogokFlashFotóblogGasztro blogHumoros blogInternetbiztonság, vírusirtóInternetes fórumInternetes közösségInternetszolgáltatóKeresőKeresőmarketing Keresőoptimalizálás Közéleti blogKözlekedés blogKultúra blogLetöltésLinkmarketingOnline marketingOnline szolgáltatásSzemélyes blogTárhely, hostingTech blogUtazási blogÜzleti blogVárosi blogVideók, képekVoIP telefon Webanalitika, statisztikaWebkameraWeboldal készítés