Az adó 1% hivatalos felajánlása daganatos gyermekeknek

http://dgy.hu

Idén felajánlotta már személyi adója 1%-át? Szeretne egy olyan célt szolgálni, amely nemes és rengeteg segítséget nyújt, amikor egy daganatos gyermek kezeléséről van szó? Amennyiben ön eldöntötte, hogy ilyen célra fordítja adója 1%-át, alapítványunk várja segítségét és örömmel, nagy szeretettel fogadja támogatását!
Bizonyára ön is tisztában van vele, hogy minden évben az adó 1% hivatalosan is felajánlható egy non profit szervezetnek. Ha ön is minden évben él ezzel a lehetőséggel, idén támogassa ön is az Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítványt. Támogatásával olyan beteg gyerekeket támogathat, akik e nélkül a kezeléseket sem kaphatnák meg!

Kategória: Egészség, betegség -> Daganat, rák

AllergiaBetegápolás, gondozásBetegségBőrbetegségekCsontkovácsCukorbetegségDepresszióDietetikaEgészségEgészség, életmód magazinEgészséges táplálkozásFogászat, fogorvosFogyatékkal élőkFogyókúra, diétaFüggőségFülgyertyaGerincbetegségGyermekbetegségGyógyászati eszközökGyógynövényGyógyszerGyógytorna, gyógymasszázsHomeopátiaKlinika, kórházMéregtelenítésNemibetegségNőgyógyászat, női egészségOrvosPszichológia, személyiségSzem, látásSzív és érrendszerTáplálkozásTermészetgyógyászatUrológia, férfi egészségVegetariánusVírus, fertőzésVitamin, étrendkiegészítő