mellplasztika

http://mellplasztika-rusz.hu/

A női mell alapvető élettani szerepén, a csecsemő táplálásán felül, nagyon fontos szerepe van a másodlagos nemi jelleg tükröződésében, a nőiesség egyik legfontosabb szimbóluma.
A fentiekből fakadóan, a mellek méretének, formájának az általunk elvártnak kell megfelelnie.
A formai és/vagy méretbeli eltérések már a pubertás kor után jelentkezhetnek, a mellek lehetnek kicsik, nagyok, aszimmetrikusak a szerv kifejlődése során. Aztán előfordul majdnem minden nő életében, hogy gyermeket szül, majd szoptat, amelynek hatására a mellek átformálódhatnak, vagy ritkábban betegség következtében változik formájuk és/vagy méretük.
A mellplasztika gyűjtő fogalom, amely magában foglalja a fenti okok miatt megváltozott állapot korrekcióját, mellnagyobbítással, mellfelvarrással, az előbbi kettő kombinációjával, a nagyméretű mellek méretének csökkentésével, és akár az emlők bizonyos részeinek (bimbó-bimbóudvar) műtéteivel.

Kategória: Egészség, betegség -> Egészség

AllergiaBetegápolás, gondozásBetegségBőrbetegségekCsontkovácsCukorbetegségDaganat, rákDepresszióDietetikaEgészség, életmód magazinEgészséges táplálkozásFogászat, fogorvosFogyatékkal élőkFogyókúra, diétaFüggőségFülgyertyaGerincbetegségGyermekbetegségGyógyászati eszközökGyógynövényGyógyszerGyógytorna, gyógymasszázsHomeopátiaKlinika, kórházMéregtelenítésNemibetegségNőgyógyászat, női egészségOrvosPszichológia, személyiségSzem, látásSzív és érrendszerTáplálkozásTermészetgyógyászatUrológia, férfi egészségVegetariánusVírus, fertőzésVitamin, étrendkiegészítő