Költöztetés és szállítás Budapest

http://www.koltoztetes1.com/

Költöztetést vállalunk mesterfokon. Közel 20 éve foglalkozunk lakossági és cégek költöztetésével egyedi igényeknek megfelelően.
Sikerünk kulcsa a pontosságban a szakszerűségben és a biztonságos szállításban rejlik. Cégünk nem specializálódott a költöztetés egy fajta részére tevékenységünket igyekszünk mindenki számára elérhetővé tenni, hogy az amúgy is hosszas és fáradalmas munkát megkönnyítsük. Nem csak egyszerű költöztetéssel foglalkozó vállalkozás vagyunk, profilunk kiterjed az áruszállításra, egy irodaházon belül történő átszállításra, törékeny, különös figyelmet igénylő eszközök biztonságos rakodására, pakolására, és nem utolsó sorban feleslegessé vált bútorainak lomtalanítását is vállaljuk. Igyekszünk eszközeinkkel és szakembereinkkel a leggyorsabban és legbiztonságosabban eljuttatni a kívánt helyre bútorait, gyakorlatiasságunkat és tapasztalatunkat ki használva. Különös figyelmet fordítunk a sérülés mentes szállításra és az eleve szakszerűsített autóban való elhelyezésre.

Kategória: Szolgáltatás -> Szállítás, költöztetés

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés