Praxis Szabó Fogorvos Pécs

http://www.praxis-szabo.hu

Pécsett immár harminc éve működik a Praxis Szabó fogorvos csoport, a Dental Kerámia Kft. keretében, Szabó Gyula professzor szakmai vezetésével.
Tapasztalat és a legkorszerűbb eljárások, technikák együttes alkalmazása teszi vonzóvá a Praxis Szabó fogorvosi székeit és várótermét.
Az olyan megszokottnak mondható fogorvosi tevékenységek mellett, mint fogszabályozás, fogfehérítés, fogtömés, a pécsi fogorvosok ebben a rendelőben implantátumok beültetését és időszakos ellenőrzését, karbantartását is elvégzik.

Kategória: Egészség, betegség -> Fogászat, fogorvos

AllergiaBetegápolás, gondozásBetegségBőrbetegségekCsontkovácsCukorbetegségDaganat, rákDepresszióDietetikaEgészségEgészség, életmód magazinEgészséges táplálkozásFogyatékkal élőkFogyókúra, diétaFüggőségFülgyertyaGerincbetegségGyermekbetegségGyógyászati eszközökGyógynövényGyógyszerGyógytorna, gyógymasszázsHomeopátiaKlinika, kórházMéregtelenítésNemibetegségNőgyógyászat, női egészségOrvosPszichológia, személyiségSzem, látásSzív és érrendszerTáplálkozásTermészetgyógyászatUrológia, férfi egészségVegetariánusVírus, fertőzésVitamin, étrendkiegészítő