Olcsó Jogosítvány

http://olcsojogositvany.info/

Autósiskolánk, sok éves szakmai gyakorlattal, tapasztalattal várja a tisztelt tanulókat B kategóriás vezetői engedély megszerzésére.

Az autós, motoros, teherautó, és Autóbusz jogosítvány mellett minden szaktanfolyam, ADR, GKI, Szakmai irányító, Targonca, Nehézgép, vizsgára is felkészítjük a jelentkezőket.

A leendő gépjárművezetők képzését tapasztalt oktatók, és korszerűen felszerelt számítógépes tanterem garantálja.

Széles időintervallumban, rendszeresen induló vezetői engedély tanfolyamainkon, igény szerint akár néhány hét alatt jogosítványhoz juthat a tanuló.

Az autó jogosítvány egyik első lépése a KRESZ tanfolyam, melynek keretében korszerű számítógépes tantermeinkben tapasztalt oktatók irányításával készítjük fel az eredményes KRESZ vizsgára tanulóinkat.

A megfelelő orvosi igazolás, közúti elsősegély vizsga, és a gyakorlati vezetés után következhet a Vezetési vizsga, melynek sikeres végeredménye a személygépkocsi jogosítvány.

Kategória: Oktatás, tanulás -> Szakképző iskola

Általános iskolaAngol nyelvtanulásDiákmunkaDiákoknakEgyetem, főiskolaFejlesztő- és gyógypedagógiaFelnőttképzésFrancia nyelvtanulásInternetes oktatásJogosítvány BudapestenJogosítvány vidékenKözépiskolaMagántanárMűvészeti iskolaNémet nyelvtanulásNyelvtanulásNyelvvizsgaOktatás, tanfolyamOlasz nyelvtanulásSpanyol nyelvtanulásSzótárTananyagTanároknakTankönyvZeneoktatás