GAMMA-CONTROLL Anyagvizsgáló és Minőségellenörző Kft.

http://gamma-controll.hu

A GAMMA-CONTROLL Anyagvizsgáló és Minőségellenőrző Kft. majd 40 éves múltra tekint vissza. A 70-es években mint GYÁR ÉS GÉPSZERELO VÁLLALAT (GYGV)- on belül működő minőségellenőrző részlegből váltunk ki, és alapítottuk meg cégünket 1991 szeptemberében.
Cégünk folyamatos eszköz fejlesztéssel, és személyzet továbbképzésével nyújt megbízható, minőségi és gyors munkavégzést. Az elmúlt 2-3 év időszakában teljes eszközcserére került sor, a legújabb és legmodernebb vizsgálóberendezésekkel tudunk dolgozni, melynek következményeként pontosabb és gyorsabb munkavégzést tudunk biztosítani.

Kategória: Szolgáltatás -> Építőipari kivitelezés

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés