Klíma karbantartás

http://www.fokuszklima.hu/klima-karbantartas.html

Szakszerű klíma karbantartás kedvező áron egész évben! Cégünk vállalja a klímaberendezések szakszerű karbantartását. A műveletet célszerű a nyári szezon előtt, tavasszal, vagy a fűtésszezon előtt, ősszel elvégeztetni. A klíma karbantartás tevékenységét évente egy, illetve több alkalommal profi szakemberrel javasolt megvalósítani. A klímaberendezés igénybevételétől függően évente egy, ill. több alkalommal szükséges a klíma karbantartás műveletét szakemberrel elvégeztetni. Ez tulajdonképpen egy megelőző átvizsgálás a nagyobb hibák elkerülése végett.
A klíma karbantartás során ellenőrizzük a hűtőkört, az elektromos vezetékeket, kitisztítjuk a kül- és beltéri egységet, valamint ellenőrizzük a kondenzvíz kifolyását.

Kategória: Szolgáltatás -> Építőipari kivitelezés

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés