KIA AUTENTIK MOTOR-CAR KFT. GYÖR

http://www.kia.autentik.hu/

KIA MÁRKAKERESKEDÉSÜNK GYŐRBEN 2008. AUGUSZTUSÁBAN AZ AUTENTIK CÉGCSOPORT LEGIFJABB TAGJAKÉNT NYÍLOTT MEG EGY TÖBB MÁRKÁT FORGALMAZÓ NAPJAINK MINDEN IGÉNYÉT KISZOLGÁLÓ MODERN AUTÓSZALONKÉNT AUTENTIK MOTOR-CAR KFT NÉVEN.

Cégcsoportunk 1993 óta foglalkozik új autók értékesítésével, és mára 6 márkakereskedéssel rendelkezik, és 7 különböző márkát forgalmaz. Cégünk tervezése és kivitelezése ilyen tapasztalati háttérrel zöldmezős beruházásként valósult meg, azzal a céllal, hogy ügyfeleink számára kellemes környezetet és teljes körű kiszolgálást tudjunk biztosítani. Szolgáltatásaink kiterjednek az új autó értékesítésen kívül a szerviz, műszaki vizsga, karosszéria és fényező tevékenységekre, és természetesen a gépkocsikhoz fellelhető gyári és egyéb kiegészítők és tartozékok széles palettáját kínáljuk.

Kategória: Autó, motor, jármű -> Autó

Autó alkatrészAutó biztosításAutó dekorációAutó hirdetésAutó lopásvédelemAutó tuningAutóbontóAutófényezésAutógumi, gumiabroncsAutóhifiAutókölcsönzésAutómentésAutópályaAutós kiegészítőAutósboltAutósportAutószerelésBenzinkút, üzemanyagEredetiségvizsgálatForma1Hajó, csónakHaszongépjárműJárművekJogosítvány BudapestenJogosítvány vidékenKerékpár boltKerékpár hirdetésKerékpár magazinKerékpár, bicikliKözlekedésLégijárműMárkakereskedés, márkaszervizMotorMotor boltMotor hirdetésMotorkölcsönzésMotorsportRadardetektor, lézerblokkolóRaliRobogóTaxi, személyszállításTérkép, navigációTömegközlekedésVasút, vonat