Hatékony weboldalkészítés

http://www.designonline.hu

A Design Online cég csoportja garantáltan pénzt termelő weboldalkészítéssel foglalkozik. Bárki által kezelhető programozói segítség nélkül, garantáltan sikeres weboldalak eme honlapkészítő cég által.

A honlapkészítés egyedi design-nal bír minden egyes weboldalunknál a lehető legmodernebb technikával.Több éve teszteljük a különböző weboldalakat, és vizsgáljuk, hogy miért is olyan sikeresek.
Mintegy 100 sikeres, bevételt termelő weboldal alapos elemzése után rengeteg tévhitet megcáfolhattunk. Egy weboldalba nem szükséges millió funkció a sikerhez. Sőt azt tapasztaltuk, hogy egy bizonyos mennyiségű funkció fölött az oldalak hatékonysága egyre csökken.

Ez azt jelenti, hogy a funkció halmozás (ami igencsak jellemző a mai weboldalakra), nemhogy nem használ, hanem egyenesen árt a weboldalaknak. Megvizsgáltuk továbbá, hogy vannak-e kifejezetten sikerre vezető funkciók. Érdekes felfedezést tettünk.
Több mint 200 weboldalfunkciót vizsgáltunk, és arra jutottunk, hogy szinte mindegyik sikeres weboldal szinte azonos funkciókkal rendelkezik. Mindezen tudással a markunkban gondoskodunk arról is, hogy legyen elég látogatója.

Vegye fel most ön is a kapcsolatot velünk és máris mindent megtudhat. Várjuk jelentkezését, ha ön is minőségi honlapot szeretne!

Kategória: Internet -> Weboldal készítés

BannerBittorrentBlogBöngésző CMSCset Domén E-mailE-mail marketingEgyéb blogokFlashFotóblogGasztro blogHumoros blogInternetbiztonság, vírusirtóInternetes fórumInternetes közösségInternetszolgáltatóKeresőKeresőmarketing Keresőoptimalizálás Közéleti blogKözlekedés blogKultúra blogLetöltésLinkkatalógusLinkmarketingOnline marketingOnline szolgáltatásSzemélyes blogTárhely, hostingTech blogUtazási blogÜzleti blogVárosi blogVideók, képekVoIP telefon Webanalitika, statisztikaWebkamera