A hideg hónapok fő fűszere

http://www.enportal.hu/a-hidegebb--honapok-fo-fuszere.html

Kellemes illatú fűszernövény. Karácsonykor otthonunkat belengi édes illata. Téli hónapokban forralt bort fűszerezünk vele és édességeket is ízesítünk. Bizonyára már mindenki tudja, miről beszélünk. Igen, a fahéjról. Az egészségre gyakorolt hatásait is ilyen jól ismered?

A fahéj hatásai az egészségért

Fogyókúra

Nagyszerű emésztés serkentő. Mivel nem tartalmaz kalóriát bátran fogyasszuk minden gyümölcs izesítéséhez. Az mellett, hogy hamar érezzük a telítettség érzését, még az éhséget is csillapítja.

Kategória: Egészség, betegség -> Egészség

AllergiaBetegápolás, gondozásBetegségBőrbetegségekCsontkovácsCukorbetegségDaganat, rákDepresszióDietetikaEgészség, életmód magazinEgészséges táplálkozásFogászat, fogorvosFogyatékkal élőkFogyókúra, diétaFüggőségFülgyertyaGerincbetegségGyermekbetegségGyógyászati eszközökGyógynövényGyógyszerGyógytorna, gyógymasszázsHomeopátiaKlinika, kórházMéregtelenítésNemibetegségNőgyógyászat, női egészségOrvosPszichológia, személyiségSzem, látásSzív és érrendszerTáplálkozásTermészetgyógyászatUrológia, férfi egészségVegetariánusVírus, fertőzésVitamin, étrendkiegészítő