Vacsoraidő-néhány fontos tudnivaló

http://www.enportal.hu/vacsoraido.html

Mit? Mennyit? Meddig? Gyakran feltett kérdések, amelyek foglalkoztatják a fogyókúrázókat vacsoraidőben, amire most választ kaphatsz és egy tuti recepttel és készültünk.

Tévhitek a vacsoráról - Mit? Mennyit? Meddig?

A vacsora egy kritikus kérdés a fogyókúrázók számára. Hiszen több kérdés is felmerül. Mit ehetek, mennyit ehetek és legfőképpen meddig ehetek. Kezdjük az elején. Akkor teszik a fogyókúrázók a legjobban, ha vacsorára fehérjét esznek. Ez ugyanis segít a zsírbontásban. Gyümölcs nem javasolt, azt inkább uzsonnára együnk ami 2-3 órával megelőzi a vacsorát.

Kategória: Egészség, betegség -> Egészséges táplálkozás

AllergiaBetegápolás, gondozásBetegségBőrbetegségekCsontkovácsCukorbetegségDaganat, rákDepresszióDietetikaEgészségEgészség, életmód magazinFogászat, fogorvosFogyatékkal élőkFogyókúra, diétaFüggőségFülgyertyaGerincbetegségGyermekbetegségGyógyászati eszközökGyógynövényGyógyszerGyógytorna, gyógymasszázsHomeopátiaKlinika, kórházMéregtelenítésNemibetegségNőgyógyászat, női egészségOrvosPszichológia, személyiségSzem, látásSzív és érrendszerTáplálkozásTermészetgyógyászatUrológia, férfi egészségVegetariánusVírus, fertőzésVitamin, étrendkiegészítő