Chilis csirke marináddal!

http://www.enportal.hu/chilis-csirke-marinaddal.html

Íme egy chilis különlegesség amit gyorsan eltudsz készíteni, finom és még a kalóriatartalma is igen alacsony. Észrevétlenül adod le a kilókat hisz ez a chilis különlegesség még az étvágyadat is kordában tartja.

Készítsük el ezt a finomságot!
RECEPT


Készítsük elő a csirkeszárnyakat. Majd készítsük el a marinádot. Ehhez keverjünk össze egy tálban a csilit, kakaóport, oregánót, sót és annyi olajat,, hogy masszává váljon.
Ha kész a szósz tegyünk félre egy tálban egy kis adagot mert még szükségünk lesz rá a sütésnél. Forgassuk meg a merinádban a csirkeszárnyakat. Fedjük le a tál tetejét és helyezzük be éjszakára a hűtőszekrénybe.
Melegítsük elő a sütőt és tegyük be a csirkeszárnyakat. Figyeljük miközben sülnek és néha kenjük meg a maradék marináddal.

Kategória: Életmód -> Egészség, életmód magazin

AerobicAgykontroll, meditációAlkalmi ruhaAsztrológiaAura, csakraBioBiokozmetikumCipő, lábbeliDivat magazinÉkszerÉletvezetés, önismeretEzoterikaFehérneműFérfi ruházatFérfikozmetikaFitneszFrizura, haj, fodrászFürdőruha, bikiniGyermek ruházatHidromasszázsIllatszerJógaJóslásKalap, sapkaKörnyezettudatosKörömápolás, műkörömKozmetikus, kozmetikumLuxusMasszázs, masszőrMunkaruhaNapszemüvegÓra, karóraPilatesRuha, divatSminkSzámmisztikaSzauna, infraszaunaSzépészeti beavatkozásSzépségSzivar, vízipipaSzoláriumSzőrtelenítésTai-chiTetoválás, piercingWellness, spa