Vitorlás Életmód Magazin - vitorlázás, divat, gasztronómia,

http://www.vitorlazas.hu/

Egy online magazin a vizek szerelmeseinek: vitorlázás, szörf, motoros yachtok és hajók, versenyek és túravitorlázás, valamint az ezekhez kapcsolódó életmód: autó, lakás, óra, étterem, úti célok, öltözködés, technikai kütyük stb.
A weboldalunkon a látogatók a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírekről értesülhetnek, mint például a vitorlás klubokkal kapcsolatos hírek, találkozók, versenyek, szakkifejezések stb.
A vitorlás hírek mellett a látogatók olvashatnak egyéb más témákról is, mint például a divat, utazás, gasztronómia, technika, sport, egészség és lakberendezés. A weboldalnak időjárás előrejelző funkciója van, mely lebontható egyes magyarországi tavak, ahol a vízi sportokat űzik.

Kategória: Sport -> Vizorlázás

AerobicAmerikai fociAsztaliteniszAtlétikaBaseballBiliárdBirkózásBoksz BowlingCselgáncsFalmászásFitneszFloorballFoci Forma1 Futás, TájfutásFutsalGolfGördeszkaGörkorcsolyaGyeplabdaJégkorongKajak-kenuKarateKerékpár, bicikliKézilabdaKickboxKorcsolyaKosárlabdaKung-fuKüzdősportokLovassportMotorsportOlimpiaParasportRali Repülés, sportrepülésRögbi RöplabdaSakkSí, snowboardSportbolt, webáruházSporthírek, sportportálSquashSzemélyi edzésSzikla-, hegymászásSzörf Technikai sportokTekeTélisportokTeniszTestépítés, edzőteremTornaTriatlonTúrázásÚszásVívásVízilabdaVízisportokWakeboard