Logótervezés 2-3 nap alatt, logójavítás azonnal

http://cikktenger.blogspot.ro/2013/08/miert-jo-az-azonnali-logo-javitas.html

Minden vállalatlanak fontos, hogy olyan emblémája, logója legyen, ami hatásos és ugyanakkor mutatós. Ebben segít mindenkinek a logó doktor, nem csak most, hanem mindig.

A legtöbb fájl nálunk 48-72 órán belül, avagy még ennél is gyorsabban készül el. Ha logótervezésről van szó, a logó doktort kell válaszd, hiszen több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik és jól tudja mire van szükséged. A logó doktor specialitása, hogy a szkennert, kézi, képi anyagból tökéletes szuper minőségű vektoros grafikát állítson elő.

Ha kell, a logó doktor azonnali javítást is vállal.

Kategória: Szolgáltatás -> Grafika, nyomda

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés