Cserhát-Börzsöny Turisztikai Iroda

http://www.cserhatborzsony.hu

Tekintse meg választékunkat, barangoljon velünk a nyugat-nógrádi térségben, ismerje meg a környék természeti és kulturális látnivalóit, maradandó értékeit, fedezze fel különlegességeit. Csomagjainkkal betekintést nyerhetnek a hagyományőrző tevékenységekbe (korongozás, népviselet), belekóstolhatnak a tipikus, helyi gasztronómia világába.
Turisztikai irodánk alapvető feladata a nyugat-nógrádi térség turisztikai szolgáltatóinak összefogása, működésének elősegítése.
A célcsoportok és a térség turisztikai kínálatának ismeretében 2-3 napos programcsomagokat állítottunk össze, különböző bázistelepülésekkel.

Kategória: Utazás, turizmus -> Falusi turizmus

Apartman, vendégházAusztria turizmusBalatoni turizmusBorturizmusErdély, Románia turizmusFertőtó turizmusHévíz turizmusHorvátország turizmusHotel, szállodaKastélyszállóKempingKirándulás, táborLégitársaságLégitaxiLovasturizmusRepülőjegyRepülőtéri transzferSíutakSzállásSzlovákia turizmusTérkép, navigációTisza-tó turizmusTurisztikai látnivalókUtazás, üdülésUtazási beszámolókUtazási blogUtazási irodákUtazási tanácsokÚtitárs keresőVelencei tó turizmusVízitúraWellness, spa