Szigü Temetkezés Kft

http://szigu.hu

Egy haláleset bekövetkezése mindíg súlyos traumát jelent a család minden tagjára. A veszteség teljes súlyával nehezedik a szerettekre, akik sok döntés meghozatalára kényszerülnek. A temetési mód kiválasztását követően bízzon meg bennünket, s mi a temetési ügyintézés olykor bonyolult feladatait, a szervezés, az egyeztetés sok utánjárást igénylő lépéseit megtesszük Ön helyett. Válassza ki, melyik az a temetkezési irodánk, mely a legközelebb van Önhöz, s bizzon meg a koporsós vagy urnás temetés teljes körű lebonyolításával. A temetés sokkal több, mint a kegyeleti kellékek, a halottszállító autó, a koszorúk, a temetési zene. Az egyedi kívánságok, speciális, nem mindennapi végakaratok teljesítéséhez is segítséget nyújtunk. Kollégáink a temetkezési kellékek kiválasztásában is segítségére leszünk.
Soha ne féljen tanácsot kérni a temetkezés, a hamvasztás, a hamvak szórása, a temetési szertartás kapcsán, legyen egyházi, polgári, katonai temetés.

Kategória: Emberek, társadalom -> Alapítványok, szervezetek

AjándékEurópai UnióHalálozás, temetkezésHölgykíséret, úrkíséretJog, ügyvédJótékonyság, adományKarácsonyKépeslapKisebbségekKormányzatKörnyezetvédelemKülföldi magyarokMagyarságMeleg, leszbikusNyugdíjPolitikaSzerelemSzexualitásSzilveszterSzületésnap, névnapTársadalom, közéletTárskeresésÜnnepekVallásVirágküldés