Mezőgazdasági gépalkatrészek

http://www.agrix.hu/

Az Agrix KFT Pécs és egyben a Dél-Dunántúl egyik meghatározó mezőgazdasági gépalkatrész forgalmazó vállalkozása. Ez persze nem azt jelenti, hogy megrendelői köre megállna Pannónia határánál, mert az az országhatárnál sem áll meg - még Hong-Kong-ból is érkezik olykor megkeresés.
Az Agrix utángyártást is vállal, így a már nem beszerezhető alkatrészek mégiscsak beszerezhetőek lesznek, és emiatt nem áll le időszakosan, dologidőben vagy örökre egy-egy traktor, kombájn vagy bármilyen másik mezőgazdasági gép.

Kategória: Autó, motor, jármű -> Haszongépjármű

AutóAutó alkatrészAutó biztosításAutó dekorációAutó hirdetésAutó lopásvédelemAutó tuningAutóbontóAutófényezésAutógumi, gumiabroncsAutóhifiAutókölcsönzésAutómentésAutópályaAutós kiegészítőAutósboltAutósportAutószerelésBenzinkút, üzemanyagEredetiségvizsgálatForma1Hajó, csónakJárművekJogosítvány BudapestenJogosítvány vidékenKerékpár boltKerékpár hirdetésKerékpár magazinKerékpár, bicikliKözlekedésLégijárműMárkakereskedés, márkaszervizMotorMotor boltMotor hirdetésMotorkölcsönzésMotorsportRadardetektor, lézerblokkolóRaliRobogóTaxi, személyszállításTérkép, navigációTömegközlekedésVasút, vonat