Fuvarbörze, nemzetközi szállítmányozás

http://www.logintrans.hu/

Korszerűség - ez a nyitja a hatékony nemzetközi szállításnak. A wroclavi, lengyel központú Logintrans vállalat a fuvarbörze, a rakománybörze, a raktérbörze komoly számítástechnikai alapokra helyezésével azt érte el, hogy a nemzetközi szállítás, szállítmányozás gazdaságosabbá és megbízhatóbbá vált.
A partnerek, szállítók és szállíttatók értékelhetik egymást, így biztosabb talajon áll egy fuvarozási megbízás. A másik hallatlanul fontos előny az üres kamionok futásának minimálisra csökkentése. A számítógépes rendszer éppen ezt célozza: minden kamion mindig teli áruval szaladjon az utakon Európában.

Kategória: Szolgáltatás -> Szállítás, költöztetés

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés