Live Nation Magyarország – Roger Waters: A Fal előadás

http://www.livenation.hu

A Fal egyike a zenetörténet és a mélyebb popkultúra legjobban befolyásoló albumainak, zenerajongók generációinak adva maradandó élményt. A 2013-as turné 18 stadion előadást foglal magában, olyan ikonikus helyeken, mint a római vagy a berlini Olimpiai Stadion, az Amsterdam Arena és két Telenor Arena előadás Oslóban. Óriási megtiszteltetés, hogy 2013. augusztus 25-én Budapest is része lesz ennek a szűk elitnek, így a magyar rajongóknak nem kell külföldre utazniuk, hogy láthassák a világ legmonumentálisabb előadását!
2010 előtt A Fal előadása túlságosan nagyszabású volt ahhoz, hogy igazi turnéban tudjanak gondolkodni vele kapcsolatban, de az új arénák és a technikai fejlődés megoldotta ezt a dilemmát. Roger Waters felújította az előadást, nem csupán külsőleg, de érzésre is, megtartva a meghökkentő színházi extravaganciáját, ami A Falat olyan legendássá tette, és ezzel újabb generációknak adott inspirációt a lélegzetelállító vizuális- és audio élménnyel.

Kategória: Szórakozás -> Szórakozás

Állatkert, vadasparkAmatőr filmAquapark, strandBuli, partyBűvészetCset DVD filmFesztiválFilm, mozifilmFilmadatbázisFilmportálFilmszínészHumor, viccJáték magazinJátékboltKalandpark, vidámparkLányos játékokMozi, filmszínházMoziműsorOnline játékPóker játékProgramajánlóRendezvénySzerepjátékSzórakozóhelyTársasjáték, kártyaTelevízióTV csatornaTV műsor TV műsorokTV-s személyiségTV-sorozatVárosi TVVideojátékVideók, képek