adatmentés

http://adatmentesforward.com

Menthetjük érzékeny adatinkat CD-re, DVD-re, USB kulcsra, külső merevlemezre vagy szalagra, de óriási hátrányuk, hogy nehéz automatizálni, és lopás illetve tűz ellen nem védenek.
Rendszerünk napi szinten fogja tájékoztatni e-mail-ben a megrendelőt a tárhely foglaltságáról, a mentés legutolsó dátumáról. (minden reggel e-mail-t kap a megrendelő, melynek segítségével folyamatosan nyomon követheti mentéseit, ill. annak meglétét).A lementett fájlokhoz FTP-n vagy webes böngészőn keresztül is hozzáférhet. (de csak olvashatja azt). Így lehetősége van arra is, hogy az esetlegesen irodában elkészült doksikat bárhonnan megtekinthesse. (dokumentumok-, riportok ellenőrzése) A mentésekhez CSAK az a felhasználó férhet hozzá, akinek arra jogosultsága van ! Az online adatmentés nagy előnye, hogy az adatok szinte minden esetben biztonságban vannak..

Kategória: Szolgáltatás -> Weboldal készítés

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésZár, zárcsere, zárszerelés