Víz gáz fűtés szerelés

http://www.vizgazmesterek.hu/

Elromlott a kazán? Folyik a csap? Kéményt kell bélelni? Megtalálta a megoldást! A Víz-Gáz Mesterek Magyarország első, a fűtésszakmát összefogó internetes felülete. A Víz-Gáz Mesterek célja az olyan szakemberek összegyűjtése az egész ország területéről, akik víz-, gáz-, fűtés, valamint kéményszereléssel foglalkoznak. Oldalunkon értesülhet a szerelők szakmáját érintő újdonságokról, felveheti a kapcsolatot többi szakemberrel, és meghirdetheti akcióit. Ha belép közösségünkbe, saját felülettel fog rendelkezni, amihez ajánlatkérő űrlap is tartozik, így az emberek azonnal fel tudják venni Önnel a kapcsolatot.
Amennyiben Ön nem rendelkezik víz-, gáz-, fűtés-, kéményszerelő végzettséggel, vagy tapasztalattal, de otthonában csöpög a csap, vagy folyik a víz a tartályból, esetleg mosó, vagy mosogatógépéhez szükséges egy kivezetés kiépítése, akkor mesterkeresőnk segítségével keressen rá vízvezeték szerelőinkre.

Kategória: Szolgáltatás -> Szerviz, szerelő

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés