Hiteles fordítás

http://www.hitelesforditasok.hu/

Hiteles fordítás alatt azokat a fordításokat értjük, amelyeknek az eredeti szöveggel való egyezését arra jogosított személy vagy szervezet hitelesítési záradékkal tanúsítja.
Ezeket a fordításokat az eredeti dokumentummal összefűzik és általában címeres pecséttel látják el. A közhiedelemmel ellentétben Magyarországon jogszabály csak néhány esetben teszi kifejezetten kötelezővé a hiteles fordíttatást. Ilyen például a diplomahonosítás, a különböző anyakönyvi ügyek (születés, házasság, halál), vagy az államközi szerződések. Ha valamilyen magyar hatóságnak kell benyújtani fordítást, akkor annak gyakran hitelesnek kell lennie.

Kategória: Szolgáltatás -> Fordítás, tolmácsolás

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés