Immunerősítés komplex alga készítménnyel - Immun Supreme

http://biobiznisz.hu/Etrend-kiegeszitok/Immun-Supreme-

Az Immun Supreme komplex alga készítmény.

A mikroalgák csoportjából, az emberiség táplálkozása szempontjából kiemelkedő értéket képvisel három mikroalga: a Spirulina Platensis, a Chlorella Vulgaris és a Lithothamnium Calcareum.
A BIOCOM IMMUN SUPREME Alga komplex készítményében mindhárom alga megtalálható!
A Spirulina, Chlorella és Lithothamnium alga tisztán természetes táplálék, kiegyensúlyozott kombinációban tartalmazzák az egészséghez szükséges összes létfontosságú vitálanyagot. Nincs olyan laboratórium, mely e három alga összetevőinek ilyen tökéletes sokaságát össze tudná állítani!
Erős antioxidáns hatású. Rendkívüli méregtelenítő és immunerősítő. Kiválóan lúgosít, az allergiás betegek nagy megelégedettséggel fogyasztják.

Kategória: Egészség, betegség -> Allergia

Betegápolás, gondozásBetegségBőrbetegségekCsontkovácsCukorbetegségDaganat, rákDepresszióDietetikaEgészségEgészség, életmód magazinEgészséges táplálkozásFogászat, fogorvosFogyatékkal élőkFogyókúra, diétaFüggőségFülgyertyaGerincbetegségGyermekbetegségGyógyászati eszközökGyógynövényGyógyszerGyógytorna, gyógymasszázsHomeopátiaKlinika, kórházMéregtelenítésNemibetegségNőgyógyászat, női egészségOrvosPszichológia, személyiségSzem, látásSzív és érrendszerTáplálkozásTermészetgyógyászatUrológia, férfi egészségVegetariánusVírus, fertőzésVitamin, étrendkiegészítő