Flottakezelés

http://www.budget.hu/budgetonline/hu/budget.nsf/c/Flotta

A Budget Autókölcsönző modellek, méretek és stílusok széles választékát nyújtja, hogy Ön mindig megtalálja a megfelelőt akár magán-, akár üzleti céllal bérel autót nálunk. A gépjárművek általában 1 évnél nem régebbiek, rendszeresen karbantartottak, és minden egyes bérlet előtt műszaki ellenőrzésen esnek át.
A flotta-információ tájékoztatást nyújt az egyes kategóriákban található gépjárművek méretéről és stílusáról. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a foglalások gépjármű-kategóriára vonatkoznak, nem pedig konkrét modellekre, az egyes modellek elérhetősége a rendelkezésre állás függvénye.

Kategória: Autó, motor, jármű -> Autókölcsönzés

AutóAutó alkatrészAutó biztosításAutó dekorációAutó hirdetésAutó lopásvédelemAutó tuningAutóbontóAutófényezésAutógumi, gumiabroncsAutóhifiAutómentésAutópályaAutós kiegészítőAutósboltAutósportAutószerelésBenzinkút, üzemanyagEredetiségvizsgálatForma1Hajó, csónakHaszongépjárműJárművekJogosítvány BudapestenJogosítvány vidékenKerékpár boltKerékpár hirdetésKerékpár magazinKerékpár, bicikliKözlekedésLégijárműMárkakereskedés, márkaszervizMotorMotor boltMotor hirdetésMotorkölcsönzésMotorsportRadardetektor, lézerblokkolóRaliRobogóTaxi, személyszállításTérkép, navigációTömegközlekedésVasút, vonat