Redőny

http://www.redony.hu/

Redőny akár srég felületre, tetőtéri ablakra, felülről nyitható változatban, napelemes kivitelben; vezérléssel az egyedi igényeket is ki tudják elégíteni.
A WAREMA modern, korszerű redőnyeinél nem csak a funkcionalitás áll előtérben, hanem a formavilág is. Ma a redőnyök markáns építészeti díszítőelemek, így formájukkal, színükkel és elrendezésükkel meghatározzák a homlokzat arculatát.
A WAREMA redőny a kiváló minőségű alkatrészeknek köszönhetően, tartós és megbízható kisérő társ a mindennapokban.A számos elem alkotta felszereltség lehetővé teszi az egyéni kívánságok és elképzelések megvalósítását. Merüljön alá a WAREMA redőnyök végtelen világába.

Kategória: Otthon -> Árnyékolástechnika

Ágy, matrac, ágyneműBeépített bútorBiztonságtechnikaBurkolásBútorBútorbolt, bútorszalonBútorkárpitozásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpületgépészetFeng-shuiFürdőszoba, WCFűtésGyerekszobaHáztartási gépKandalló, kályhaKlímaKonyhabútorKonyhafelszerelésLakásfelújításLakástextilLakberendezés, belsőépítészetLámpaNyílászáróOtthonOtthon magazinOtthonszépítés, dísztárgyakSzobafestésÜvegezés, képkeretezésVillanyszerelésZár, zárcsere, zárszerelés